Ben je opzoek naar kleding wat je kan dragen tijdens een bepaalde gelegenheid? Wij hebben een aantal gelegenheden uitgekozen en geven je advies wat je het beste kan dragen! Van stoer tot netjes en van chill-modus tot sportief! Je gaat er ongetwijfeld achter komen dat je nog wat dingen hebt liggen en dat bepaalde kledingstukken toe zijn aan vervanging!

Wat draag jij tijdens een feestje van je beste vriend?

Het zal ongetwijfeld verschillen per persoon en per feestje maar wij gaan uit van een normaal feestje bij je beste maat/vriend thuis en waar je vooral de meeste mensen al kent. Wij adviseren om hierbij niet al te gek te gaan maar een spijkerbroek, overhemd en een paar gympen zijn zeker een goede combi om voor de dag te komen. Daarnaast kan je ook kiezen voor een normale trui. Heren truien zijn er in verschillende soorten en vormen en kunnen zowel een stoer als een nette uitstraling hebben. Vergeet niet dat truien lang meegaan waardoor ze niet snel kapot gaan maar daardoor wel gaan verkleuren na een aantal jaar. Het is dus goed om te kijken wat je nog hebt liggen en of je wat nieuws nodig hebt.

Een bedrijfsborrel, zo kan je het beste gaan.

Dit ligt er natuurlijk volledig aan bij wat voor bedrijf je werkt. We hebben twee scenario’s voor je uitgewerkt. Een bedrijfsborrel bij een jong, hip en innovatief bedrijf en een bedrijfsborrel bij een statig, minder hip en ouder bedrijf. Bij die eerst (hip, jong en innovatief) adviseren wij om lekker te dragen waar jij je goed bij voelt, tenzij er een thema aangegeven is natuurlijk. Ga dan nog steeds opzoek naar iets waar jij je goed bij voelt maar wat wel bij het thema past! Bij een normale borrel kan een trui, spijkerbroek geen kwaad. Maar een overhemd is nooit te gek. Bij een wat ouder en statiger bedrijf raden wij aan om een net overhemd (met eventueel een trui erover heen) aan te doen. Toch wat netter en waarschijnlijk iets meer passen bij het bedrijf.

Bij een bedrijfsuitje

Afhankelijk van de activiteiten, maar kies vooral iets waar je lekker in kan bewegen wanneer je bijvoorbeeld een activiteit gaat ondernemen. Doe iets aan wat niet heel netjes of schoon hoeft te blijven en doe vooral geen dure nette schoenen aan wanneer je op stap gaat. Dit is zonde en kan uiteindelijk een duur bedrijfsuitje voor jezelf worden.

Laat een reactie achter