Wanneer je een partner hebt, of hele goeie vrienden bent. Je wilt elkaar natuurlijk helpen met keuzes maken. En dat kan natuurlijk ook met een keuze maken voor nieuwe schoenen. En dat is alleen maar leuk wanneer je samen dat kan doen. Maar wat voor schoenen ga je dan kopen?

 

Schoenen voor hem

Bij heren hebben we uiteraard minder keuze dan bij vrouwen. Wij vrouwen worden overspoelt met keuzes en dat maakt het er niet altijd makkelijker op. Soms zouden we willen dat we ook wat minder keus hadden. Maar laten we het even houden bij de mannen. Bij mannen hebben we natuurlijk de hele mooie nette schoenen die ze dragen onder een net pak. Maar die ook erg mooi staan onder een spijkerbroek. Maar daar gaan ze vaak voor een keuze als sneakers. Zoals bijvoorbeeld de Veja heren sneakers. Maar open schoenen is ook altijd nog een optie voor de heren.

 

Schoenen voor de dames

Hier komen we op de vele keuzes aan die we kunnen maken voor de vrouwen. Je kan gaan voor pumps, lage laarzen of hoge laarzen. Maar dan hebben we ook nog de instappers, sandalen en eventuele ballerina schoenen. Maar we hebben ook nog sneakers waar we uit kunnen kiezen of nette schoenen. En dan zijn er eigenlijk nog veel meer schoenen waar we uit kunnen kiezen. Maar op blijven noemen is natuurlijk geen optie. Want dan raken we al helemaal in de war. We kunnen bijvoorbeeld beginnen bij schoenen als Veja dames schoenen. Of we kunnen gelijk over gaan op de sneakers. Maar we kunnen het ook hebben over pumps.

 

Eigenlijk is het zo, dat je als vrouw natuurlijk ontzettend veel keus hebt maar je vooral moet kiezen voor schoenen die jij fijn vindt. Want je moet er wel langere tijd op kunnen lopen en ze moeten prettig zitten. En uiteindelijk ook staan bij jouw outfit. Dus je moet met nog best wel wat punten rekening houden.

 

Wat je ook nog kan doen, wanneer je een stelletje bent en je draagt allebei graag sneakers. Kan je er ook nog voor kiezen om allebei dezelfde sneakers te kopen. Ja het klinkt als een actie van een ANWB stelletje, maar het kan wel erg leuk zijn. En het is wel zo dat vaak veel sneakers wel unisex zijn. Dus het kan eigenlijk makkelijk. Of je pakt dezelfde maar dan in een andere kleur. Toch wat minder ANWB stelletjes achtig maar toch nog matchend bij elkaar.

Laat een reactie achter