Het is een bizarre tijd waar we momenteel allemaal in leven. Het fijne eraan is wel, dat iedereen over de gehele wereld er mee te maken heeft, dat is een kleine geruststelling. Maar toch, het is bizar om in een vrije wereld als wat wij gewend zijn opeens opgezadeld te zijn met regels. De vitale beroepen die zich helemaal rot werken voor onze gezondheid en veiligheid. We horen ze al dankbaar te zijn, maar nu, in deze tijden, zijn het superhelden. En dan niet alleen mensen in de zorg die staan te strijden als de besten, maar ook alle andere vitale beroepen die met man en macht alles eraan doen om alles in goede orde te laten verlopen. 

 

Een bedankje, een klein gebaar

Soms in deze tijden, zijn de kleine dingen juist fijn om te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een kaartje die je in de bus krijgt van vrienden of familie die laten weten dat ze aan je denken en dat na dit alles, je snel weer samen kan zijn. Of dat ene telefoontje, vooral als je normaal nooit belt omdat een berichtje sturen zo makkelijk gaat in deze tijd. Dan is het even bellen, en elkaars stem horen juist erg fijn. Dit is natuurlijk in de vorm van een videocall ook altijd erg leuk. Je kan weer lekker bij kletsen en je ziet elkaar weer. Net alsof je gewoon bij elkaar op visite bent, maar dan anders. Of af en toe wat extra een berichtje sturen met de vraag hoe het momenteel gaat met die persoon. Omdat deze hele situatie toch wel een bizarre impact op iedereen kan hebben. 

 

Stuur een kleinigheidje op

Wil je iemand verassen met meer dan alleen een kaart? Dan kan dat natuurlijk ook. Alle respect naar de pakketbezorgers die in deze tijd hun best doen om alles zo snel mogelijk af te leveren en ook heel hard werken in deze tijd. Want iedereen besteld momenteel toch ook wel erg veel online. Je kan natuurlijk van alles opsturen. Van lekkere repen chocolade met een kaartje, tot een bloemetje en bijvoorbeeld iets van Charles luxe geschenken. Laten we ervoor zorgen dat iedereen weet dat er aan diegene gedacht wordt en laten we de liefde verspreiden zover dat kan. Dan kan het momenteel helaas niet met een bezoekje of met een knuffel. Maar een klein gebaar is iets heel groots op dit moment. Een hart onder de riem steken in deze tijd is nodig en laten we met zijn allen ons best doen om deze tijd door te komen.

Laat een reactie achter