Aankomende zomer belooft een prachtig seizoen te worden in eigen land. Zo’n 75% van alle vakantiegangers heeft voor dit jaar besloten om in eigen land te blijven. Dat betekent dat waarschijnlijk alle vakantieparken en campings behoorlijk volgeboekt zullen zijn. Lekker ontspannen in de veluwe of in het zuiden van het land, of je viert vakantie in je eigen tuin. Voor sommige met een balkon is dit helaas geen optie of het wordt heel erg krap. Om toch een leuke vakantie te hebben in de tuin is het tijd voor een opknapbeurt. 

Ontspannen kan overal

Of je nou een hangmat ophangt of een tuinset hebt, er is altijd wel een mogelijkheid om te ontspannen in de tuin. De weersverwachtingen zijn goed, maar in Nederland kan het natuurlijk altijd gaan regenen. Een mooi overkapping of tuinkamer kan dan uitkomst bieden. Zo zit je, mocht er een buitje vallen, toch droog en lekker in de tuin. De lange zomeravonden zitten er weer aan te komen dus een mooie grote eettafel of een houten tuinset kan uitkomst bieden om gezellig met elkaar te genieten van het weer en de barbecue die aanstaat. Natuurlijk wel op anderhalve meter afstand van elk ander. 

Een zee van kleur

Om je tuin een echte opknapbeurt te geven moet je natuurlijk niet alleen een mooie tuinset hebben. Creëer een oase van kleur door prachtige bloemen te planten die je tuin tot leven laten komen. Veel groen en felle kleuren zorgen voor rust en een lust voor het oog. De temperaturen zijn op het moment erg goed om bloemen te laten bloeien en zullen dan ook snel zorgen voor een prachtig zicht. Bij de tuincentra hebben ze vele verschillende bloemen en planten die voor elke tuin uitkomst bieden.

De grote verbouwing

Wil jij de tuin rigoureus aanpakken, dan kun je misschien wel wat hulp gebruiken. Speciale tuinmeubilair winkels zoals Nobelhout kunnen je adviseren over welke tuinmeubels en sierhout het beste bij jouw tuin passen. Passend bij jou smaak, budget en invulling kunnen zij samen met jou je droomtuin realiseren. Zo maak je van jouw tuin een mooie plek om te ontspannen, vrienden te ontvangen en vakantie te kunnen vieren. Een grote verbouwing doe je natuurlijk niet zomaar, als je de tuin goed aanpakt, wil je ook dat het goed komt. Het is daarom goed om je te laten adviseren of te begeleiden door professionele winkels die oog hebben voor detail. Zij komen wellicht met ideeën waar je zelf nog niet aan gedacht had. 

Laat een reactie achter